Wanha Veteraani | Suez50

SUEZ 50 ilmoittautuminen, ohjeita ja tietoa majoitusliikkeistä


Jaa tämä artikkeli

SUEZ 50 Ilmoittautuminen, ohjeita ja tietoa majoitusliikkeistä sekä ensiavusta.

Yksittäisiä vuodepaikkoja kimppahuoneissa Camp Haminassa vielä vapaana.  20.5.2023 mennessä SUEZ 50:een on jo ilmoittautunut alustavasti 95 Suez-veteraania, ja lisää tulee:

Sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviesti 040 504 0293 tai puhelin 040 504 0293.

Suez-veteraani, ilmoita tulostasi ainakin nimesi ja yhteystietosi, puhelinnumero ja tai sähköpostiosoite. Ilmoittautumisia otetaan vastaan pitkin kesää.

Lue lisää.

Järjestelyjen sujumiseksi toivomme kunniavieraamme, Suez-veteraanien, ilmoittautuvan (tietysti yllättävin estevarauksin) tapahtumaan mielellään vaikka heti. Tämä järjestelyteknisistä syistä, jotta voimme mitoittaa tapahtuman puitteet sujuviksi ja toimiviksi. Tietysti ilmoittautumisia ja niiden perumisia otetaan vastaan pitkin kesää aina heinäkuun loppuun ja tarvittaessa tapahtuman alkuun asti. Yleisönä 5. elokuuta klo 14. alkavaan pääjuhlaan voit tulla suoraankin, kunhan tulet ajoissa.

Tarvittavat järjestelymitoitukset tehdään käsillä olevan tilanteen mukaan ja niitä täsmennetään, mitä lähemmäksi tapahtumaa edetään. 20.5.2023 tilanteen valossa tapahtumaan on tulossa 95 Suez-veteraania ja 55 avecia, lasta ja lastenlasta ja tai edesmenneiden omaisia!

Yhteystieto tärkeä

Ilmoittautumisessa järjestäjille tärkein tieto on Suez-veteraanin tai mukaan tulevan läheisen yhteystieto. Tämä siksi, että voimme tiedottaa järjestelyihin mahdollisesti tulevista muutoksista tai muista yhteistä onnistumista palvelevista asioista.

Tietysti järjestäjiä kiinnostaa, kummassa palvelit, palokunnassa vai YKSV 1:ssä? Kerro mielellään komppania ja palvelusaika; tieto löytyy ainakin sotilaspassista.

Lisäksi järjestäjiä kiinnostaa, montako henkilöä lähipiiristäsi tai edesmenneiden Suez-veteraanien omaisista tulee mukaan (ovat lämpimästi tervetulleita) ja milloin saavutte Haminaan?

Järjestelyjä auttaa tieto, onko sinulla esityskelpoisia valokuvia tietokoneen kautta tikulla näytettäväksi. Myös kaipaamme tietoa, kiinnostaako sinua tai läheisiäsi Haminan opastettu historiakierros ydinkeskustassa, kesto 1½ tuntia? Opastus on ilmainen, lähtöajat tämän sivuston SUEZ 50 ohjelmassa.

Kiinnostaako uusi kirja?

Oletko valmis ostamaan paikalla Haminassa uuden Sodasta rauhaan Suezilla -kirjan? Hinta on noin 45 euroa.

Pukeutumisohje Suez-veteraaneille ja muistuta palveluskavereitasi

Muista Suez-veteraanin pukeutumisohje pääjuhlaan ja sitä edeltävään paraatiin. Tumma puku, valkoinen paita, hopeanharmaa tai tumma yksivärinen solmio, mustat kengät, isot kunniamerkit ja baretti. Tämä kaikki yhtenäisyyden takia ja näyttääksemme hyvältä – näyttääksemme kunniavierailta! Tietysti tumma puku ja baretti eivät ole juhlan kynnyskysymyksiä, pääasia että tulet. Muussa kuin tummassa puvussa lauantain iltapäivän juhlallisuuksiin osallistuvat sijoitetaan tummapuku-osaston perään tai rinnalle siihen kuuluvana omana osastonaan; silloin sekin näyttää yhtenäiseltä.

Muistuta tuntemiasi palveluskavereita, jospa tieto SUEZ 50 -tapahtumasta on heiltä mennyt ohi. Järjestäkää vaikka "posetapaaminen" samalla Haminaan ja jos mahdollista sopikaa keskenänne kimppakyydeistä. Kimppakyytejä varten voi Terho Ahoselta tiedustella, onko samalta suunnalta tulijoita.

Ennakkomaksuja ei peritä

Periaate on, että osallistujat varaavat sopivaa rahaa tai maksavat maksukortilla näyttely-, ruoka-, majoitus- yms kulunsa. Netistä tilaamalla majoitusmaksut saattaa joutua maksamaan etukäteen. Itse juhlaan on vapaa pääsy.

Wanhan Veteraanin Camp Haminan huoneet on mitoitettu neljälle hengelle. Vielä on yksittäisiä vuodepaikkoja kimppahuoneissa vapaana. Pyrimme majoittamaan niihin 3-4 henkeä. Jos kolme henkeä huoneessa, hinta on 50 eur /hlö / yö ja jos neljä henkeä 45 eur / hlö/ yö. Hintoihin sisältyy aamupala. SUEZ 50 -tapahtumaan liittyvät varaukset mieluiten sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai 040 5040293, muulle ajalle varaukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haminan majoitusliikkeitä löytyy täältä: https://www.visithamina.fi/majoitu/  ja muuta paikallistarjontaa: https://www.visithamina.fi

Osallistu ainakin lauantaina 5.8. pääjuhlapäivänä

Tapahtumaohjelman ajatus on, että pääjuhlapäivään voi osallistua vain yhden päivän reissulla tai kahden päivän reissulla pe-la tai la-su tai sitten, jos puhtia riittää, vaikka koko kolmen päivän reissulla pe-la-su! Tarkempia tietoja saa Terho Ahoselta.

ENSIAPU. Pääjuhlapäivänä la 5.8. klo 12.-16. Wanhassa Veteraanissa ja sitten RUK:n pihalla ja Maneesissa on ammattilaisten ensiapupartio paikalla. Muuna aikana tukeudumme yleiseen terveysjärjestelmään, hälytykset 112. Wanhan Veteraanin osoite Haminassa Kadettikoulunkatu 7. RUK:n kenttä ja Maneesi Kadettikoulunkatu 6.

Muita retkikohteita

https://www.visitkotkahamina.fi/  -sivustolta löytyy matkailutietoa laajemminkin Etelä-Kymenlaaksosta, kuten Kotkasta.

Tärppejä: Harjun Oppimiskeskus Virolahti https://harjunopk.fi/matkailu-ja-juhlapalvelut

sekä Salpalinja-kohteet Salpalinja-museo Miehikkälä ja Bunkkerimuseo Virolahti:  www.salpakeskus.fi

Tervetuloa!

SUEZ 50 ilmoittautuminen, ohjeita ja tietoa majoitusliikkeistä

| Terho Ahonen | Suez50
Jaa tämä artikkeli
Perinteitä ja historiaa

Perinnekeskus vaalii sotiemme veteraanien, vapaaehtoisen maanpuolustuksen ja suomalaisen rauhanturvaamisen perintöä.
Wanha Veteraani on rauhanturvaamisen ja kriisinhallinnan valtakunnallinen museo sekä paikka kriisinhallintaveteraaneille tavata vertaisiaan.

Aukioloajat

Museo
Avoinna 13.5.-1.10.2023, ti-su 10 – 16, ryhmille myös tilauksesta

Messiravintola 
Messi avoinna kahvilana, kun museo on auki. Avataan myös tilauksesta

Seuraa meitä muualla verkossa

Yhteystiedot / contacts

Wanha Veteraani
Kadettikoulunkatu 7, 49400 Hamina

Museo:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 986 2225

Camp Hamina:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  
044 986 2225

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040 508 5746

Copyright © 2022 Rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskus. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy