Skip to main content
Wanha Veteraani | Suez50

Sodasta rauhaan Suezilla -kirjahanke


Jaa tämä artikkeli
Muistutus! Olitko mukana Suezin kahinoissa 1973-74?
Perinneyhdistys Kuneitran Kojootit Ry julkaisee Haminassa SUEZ 50 -vuotta tapahtumaan liittyen perjantaina 4.8.2023 kirjan YKSV 1:n vaiheista. Nyt on käsillä viimeiset hetket saada talteen paikalla olleiden muistot SODASTA RAUHAAN SUEZILLA -kirjaan. SUEZ 50 -pääjuhla on Haminassa 5.8.2023. Lue lisää Rauhanturvaaja-lehdestä 5/2022.

Takaraja muistelukirjoituksille on 30.11.2022. Tai jos sinulla on painavaa sanottavaa, mutta et juuri nyt takarajaan mennessä ehdi saada ajatustasi paperille, kerro milloin ja mistä aiheesta valmista tulee.

YKSV1:n tapahtumahistoria tulee kirjaan toimituskunnan kautta. Sitä ei tarvitse muistella. Mutta juuri sinulle mieleen jääneet asiat, ajatukset ja tapahtumat kiinnostavat myös muita mukana olleita ja tietysti lukijoita yleensäkin. Suezin tapahtumia ei kenenkään tarvitse värittää; pelkkä totuus riittää tekemään niistä muistelemisen arvoisia.

Laita tekstisi ja siihen sopiva valokuva (kerro kenen ottama kuva) sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita Teppo Suikkarille 0400 188 612.
Sodasta rauhaan Suezilla -kirjahanke

| Terho Ahonen | Suez50
Jaa tämä artikkeli