Skip to main content

Palvelut

Perinnekeskus on ensisijaisesti rauhanturvaamisen ja kriisinhallinnan museo, mutta se on myös paljon muuta. Osa vitriineistä voidaan siirtää sivuun jolloin saadaan tilaa suuremmallekin joukolle kokoontua vaikka juhlatilaisuuteen.
Kokoustilat
Jäsenyhdistykset voivat varata kokoushuoneen kokouksiaan tai vaikka seminaaria varten.
AV-välineet
Wanhan Veteraanin audiovisuaaliset välineet ovat jäsenien käytössä. Monitoimiluokassa voidaan pitää koulutuksen tai muun kokoontumisen lisäksi yleisötilaisuuksia tai näyttelyitä.
Kirjasto
Luokkaan sijoittuu Suomen Itsenäisyystaistelun kirjasto. Se on aarre tutkijallekin. Luokasta löytyy myös rauhanturva-aiheinen kirjakokoelma
Messiravintola
Messi palvelee tilausravintolana. Messiä voi käyttää myös kokoustilana. Tilavuokra 50 euroa per kerta. Messin ja/tai saunan voi varata erikseen.
Majoitus Camp Hamina
Varattavissa kaikkina viikonpäivinä. Majoituskapasiteetti on 40 henkeä, huoneita on 10. Voit varata huoneen yhdelle, kahdelle, kolmelle tai neljälle hengelle. Hinnat vastaavasti 70, 60, 50 tai 45 euroa. Hinta sisältää aamupalan. Sauna kuuluu hintaan tai voit käydä vain suihkussa.
Sauna
Saunan voit varata hintaan 150 euroa per 2 tuntia vaikka et maijoittuisi tukikohdassa. Lisätunti a' 50 euroa. Majoittuminen on mahdollista ryhmille tai yksittäisille vieraille tilauksesta.