Wanha Veteraani | Uutiset

Vuosikokous 19.2.2019 Wanhassa Veteraanissa


Jaa tämä artikkeli

Rauhanturvaamisen ja Veteraanityön Perinnekeskus ry:n vuosikokous pidettiin sääntöjen mukaisesti Wanhassa Veteraanissa Haminassa 19. helmikuuta klo 18.00

Kokouksessa oli edustettuna ilahduttavasti 16 jäsenyhdistystä. Päätökset syntyivät hyvässä yksimielisessä hengessä. Käsittelyssä olivat ensimmäisen täyden toimintavuoden toimintakertomus ja tilit sekä vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Rauhanturvaamisen ja Veteraanityön perinnekeskus ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2019 valittiin edelleen Markku Hutka Kymenlaakson Rauhanturvaajista.

Hallitukseen tulivat valituiksi Kymenlaakson Rauhanturvaajista Kimmo Hakanen (varalla Ari Reijo), Susanna Lindemark (Aki Laasonen) ja Terho Ahonen (Sami Aho). Suomen Rauhanturvaajaliiton edustajana hallitukseen valittiin Ilkka Koskinen (Aki Harju).

Edelleen hallitukseen Haminan-Vehkalahden Sotaveteraanien edustajana tuli Matti Sahala (Juha Rantala). RUK:n oppilaskunnan kannatusyhdistyksen hallituspaikalle valittiin Eero Lauri (varajäsen Jukka Hellberg).

Hallituksen kiertäville paikoille tulivat Kai Holmberg Kymenlaakson Sotaveteraanipiiristä (varalle Hannu Valjus Karhulan-Kymin Sotaveteraanit) ja Eeva Rautamaa Haminan Maanpuolustusnaisista (varalla Markku Seppä Kymen Jääkäripataljoonan Kilta).

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin edelleen Susanna Lindemark. Yhdistyksen toiminnanjohtaja Vesa Kangasmäki hoitaa myös sihteerin ja rahastonhoitajat tehtävät. Yhdistykseen hyväksyttiin kaksi uutta jäsenyhdistystä: Hölkkäri on Web -rauhanturvaajyhdistys ja Naisten Valmiusliiton Kaakkois-Suomen alueneuvottelukunta. Nyt Wanhan Veteraanin taustavoimana on jo 24 jäsenyhdistystä!

Vuosikokous 19.2.2019 Wanhassa Veteraanissa

| Vesa Kangasmäki | Uutiset
Jaa tämä artikkeli
Perinteitä ja historiaa

Perinnekeskus vaalii sotiemme veteraanien, vapaaehtoisen maanpuolustuksen ja suomalaisen rauhanturvaamisen perintöä.
Wanha Veteraani on rauhanturvaamisen ja kriisinhallinnan valtakunnallinen museo sekä paikka kriisinhallintaveteraaneille tavata vertaisiaan.

Aukioloajat

Museo
Avoinna 13.5.-1.10.2023, ti-su 10 – 16, ryhmille myös tilauksesta

Messiravintola 
Messi avoinna kahvilana, kun museo on auki. Avataan myös tilauksesta

Seuraa meitä muualla verkossa

Yhteystiedot / contacts

Wanha Veteraani
Kadettikoulunkatu 7, 49400 Hamina

Museo:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 986 2225

Camp Hamina:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  
044 986 2225

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040 508 5746

Copyright © 2022 Rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskus. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy