Skip to main content
Wanha Veteraani | Uutiset

Hamina Tattoo tulee myös Wanhan Veteraanin pihaan


Jaa tämä artikkeli

Hamina Tattoon ja Wanhan Veteraanin yhteistyö ulottuu pitkästä aikaa myös entisen ”Toipparin”, nykyisen Wanhan Veteraanin pihaan.

Tattoon BASTION JAZZ -konsertit pidetään tiistaista 12.7.2022 lauantaihin 16.7.2022, siis viitenä iltana, kello 21.30 – 23.00 konserttiteltassa Wanhan Veteraanin ja sen majoitustukikohta Camp Haminan välisessä pihassa Kadettikoulukatu 7:ssä. Liput ovat varattavissa www.lippu.fi Hamina Tattoo 2022: Bastion Jazz.

Konserttien jälkeen teltassa ilta ja tarjoilu jatkuu vielä dj- ja trubaduurimusiikkia kuunnellen aina kello kahteen saakka.

Päivisin kello 10. alkaen 200 hengen teltta palvelee tarjoilutelttana. Ryhmille teltassa on mahdollisuus etukäteen tilattuna myös ruokailuun klo 11.-16. Yksittäisyleisölle hernekeittolounaan ohella pientä purtavaa löytyy Camp Haminan messiravintolasta.

Tiedustelut ja myös majoitusvaraukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai sitten www.wanhantopina.fi tai www.rvpk.fi -sivuilta. Tarkempia tietoja ilmoitukseta yllä.

 

Hamina Tattoo tulee myös Wanhan Veteraanin pihaan

| Terho Ahonen | Uutiset
Jaa tämä artikkeli