Skip to main content
Wanha Veteraani | Uutiset

Jäsenistö vahvasti Wanhan Veteraanin ohjaksissa


Jaa tämä artikkeli

Wanhan Veteraanin mennyt ja uusi toimintavuosi olivat kokoussyynissä.

Wanhaa Veteraania ylläpitävä Rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskus ry:n jäsenistö  hyväksyi vuoden 2023 eletyn elämän ja vahvisti tekijät ja linjat kuluvalle vuodelle Haminassa 3.4.2024 pidetyssä vuosikokouksessa. Yksimielisen kokouksen päätöksille antaa pontta, että niitä oli tekemässä puolet yhdistyksen jäsenyhdistyksistä; kokouksessa oli edustettuna 14 jäsenyhdistystä.

Yksimielisyys jatkui sekä toiminta- ja tilikertomusten että toimintasuunnitelman ja talousarvion käsittelyn jälkeen myös henkilövalinnoissa.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Markku Pakkanen Kymenlaakson Rauhanturvaajista. Suomen Rauhanturvaajaliittoa hallituksessa edustaa Hannu Piispanen (varalla uutena Pasi Soikkeli). Kymenlaakson Rauhanturvaajista hallitustyöhön osallistuvat myös  Aki Laasonen (Pekka Toivari), Ari Reijo (Mika Nummila) ja Sami Aho (Terho Ahonen).

Sotien 1939 – 1945 Etelä-Kymenlaakson perinneyhdistyksen ääntä hallituksessa käyttää Matti Sahala (Jarkko Lappeteläinen). RUK:n kannatusyhdistyksen edustajana Wanhan Veteraanin hallitusta luotsaa Eero Lauri (Jukka Hellberg). Edellä mainitut yhdistykset ovat Wanhan Veteraanin perustajia. Muiden jäsenyhdistysten mandaatilla hallituksessa työskentelevät Eeva Rautamaa (Satu Aurala) ja Matti Paananen (uutena varajäsenenä Juha Kilpeläinen).

Vuosikokouksessa puhetta johti Satu Aurala ja päätösesitykset esitteli ja päätökset kirjasi toiminnanjohtaja Vesa Kangasmäki.

Jäsenistö vahvasti Wanhan Veteraanin ohjaksissa

| Terho Ahonen | Uutiset
Jaa tämä artikkeli