Skip to main content
Wanha Veteraani | Uutiset

Messi Camp Hamina - Wanhan Veteraanin oman maan mansikka ja majoitus


Jaa tämä artikkeli

Wanhan Veteraanin pihassa osana miljöökokonaisuutta museovieraita ja muuta yleisöä palvelee Messi Camp Hamina. Kyllä, kahvila- ja ravintolapaikkoja on sisällä 40 hengelle ja kesäkelillä terasseilla paljon lisää. Messissä asiointi ei edellytä museolipun ostamista; jos kohta hienoihin näyttelyihin tutustuminen käy samalla käynnillä.

Lisäksi samaan Camp Hamina -kokonaisuuteen kuuluu majoitusmahdollisuus 1-4 hengen huoneissa, maksimissaan 40 hengelle kerralla. Tietysti myös upea sauna, pesutilat ja kaikki mitä majoitukseen tarvitaan, kuuluvat pakettiin. Majoitus on tarkoitettu yksittäisasiakkaille ja tietysti ryhmille.

Camp Hamina on aivan samankaltainen kuljetuskontteihin viihtyisäksi rakennettu tukikohta, kuin kriisinhallintatehtävissä palvelevien rauhanturvaajien käytössä olevat kenttäasumukset ovat maailmalla. Majoitus on ”suurta supaa” kriha-veteraaneille, mutta mieliinjäävä elämys se on varmasti kenelle tahansa petipaikkaa tarvitsevalle.

Majoituksen hinnat Wanhan Veteraanin ”viiden tähden konttimajoituksessa” kestävät tasossaan vertailun.

Yhdelle hengelle yö kahden kerrossängyn huoneessa maksaa vain 70 euroa. Ja jos majoittujia on kaksi, hinta putoaa 60 euroon hengeltä, kolmelta viiteenkymppiin ja neljältä enää 45 euroon / hlö /yö. Kaikkiin hintoihin sisältyy tukeva aamiainen ja tietysti liinavaatteet ja pyyhe, kuten hotellissa konsanaan.

Keväällä uutena Camp Haminan messioperaattorina aloittanut nelinkertainen kriisinhallintaveteraani Kimmo Dufva Kotkasta kokkaa ryhmille maittavat ateriat ennakkotilauksesta Wanhan Veteraanin ravintolakeittiössä. Ravitsemusalan ammattilaisena hänellä on kokemusta esimerkiksi viimeisen kahdeksan vuoden ajalta lounaspalvelu- ja aterioiden kotiinkuljetusyrittäjänä. Rauhanturvaajana hän oli yhteensä neljän vuoden ajan messimiehenä ja -kokkina.

Messi Camp Hamina on avoinna museon aukioloaikoina päivisin ti-su klo 10-16 ja tilauksesta ryhmille aina kun sovitaan. Majoitusvarauksia tai ryhmille ravintolavarauksia Camp Haminaan voi tehdä Kimmolta suoraan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 508 5746.

Kuvateksti: Maistuis varmaan sinullekin, Kimmo Dufva kutsuvasti kysyy!

Messi Camp Hamina - Wanhan Veteraanin oman maan mansikka ja majoitus

| Terho Ahonen | Uutiset
Jaa tämä artikkeli