Skip to main content
Wanha Veteraani | Uutiset

Wanha Veteraani Hamina Tattoon jazz-areenana


Jaa tämä artikkeli

Wanha Veteraani Hamina Tattoon jazz-areenana

12.-16.7.20221 klo 21.30 – 23.00

Wanha Veteraani on Hamina Tattoon Bastion Jazz -konserttien keskus. Viitenä iltana, tiistaista lauantaihin, rytmejä loihtivat jazzin Suomen huippumuusikot. Esiintymiset ajoittuvat kello 21.30 – 23.00. Konsertit ovat sitä varten Wanhan Veteraanin pihaan pystytettävässä isossa teltassa.

Sisäänpääsy telttaan on maksullinen klo 20-23., lippuja saa ennakkoon lippu.fi -palvelusta: https://www.lippu.fi/eventseries/name-3029718 Myös ovelta voi lipun ostaa aavistuksen korkeammalla hinnalla. Messiin on koko päivän vapaa pääsy ja telttaankin ennen klo 20. ja sitten taas 23. jälkeen. Teltassa on messitarjoilun myyntipisteitä. 

Suomalainen huippujazz esittäytyy Tattoo-viikolla Bastion Jazzissa seuraavasti:

▪ Ti 12.7. Verneri Pohjola Quartet

▪ Ke 13.7. Nina Mya

▪ To 14.7. Severi Pyysalo - Jukka Uotila Group

▪ Pe 15.7. Maja Mannila Trio

▪ La 16.7. Olli Soikkeli Trio

Jazz-konserttin jälkeen ilta jatkuu teltassa vapaasti trubaduurin loihtimin sävelin.

Päivällä jazz-teltta palvelee Wanhan Veteraanin Messiravintolan hernekeittolounaan tarjoilupaikkana. Tietysti anniskeluoikeudet omaavan Messin muukin tarjoilu, suolapaloineen, kahvineen ja makeine kahvileipineen ulottuu telttaan silloin, kun soitto ei soi.

Tattooviikolla (12.-16.7.) Wanhan Veteraanin museo esittelee aamukymmenestä iltakahdeksaan (10.-20.) saakka Rauhanturvaamisen perus- ja Suomen laivasto sodassa 1939 - 1945 - näyttelyjä. Kenttäkaupassa on myytävänä maanpuolustusalan kirjoja ja matkamuistoja.

Wanhan Veteraanin ja messin sisävessat ovat koko päivän asiakkaiden käytössä. Autojen pysäköinnissä noudatetaan Tattoo-tapahtuman ja Haminan kaupungin ohjeistusta. Lähimpiä paikkoja löytynee mm. liikuntahallin luota.

Kuvateksti. Bastion Jazz soi Wanhan Veteraanin pihassa, museon ja Camp Haminan väliin pystytettävässä noin 200 hengen teltassa.

Wanha Veteraani Hamina Tattoon jazz-areenana

| Terho Ahonen | Uutiset
Jaa tämä artikkeli